Миналата седмица бе особено вълнуваща за почитателите на Lamborghini, защото бе

...
Миналата седмица бе особено вълнуваща за почитателите на Lamborghini, защото бе
Коментари Харесай

На опашка за Lamborghini - колко дълъг е списъкът с чакащи за новия Revuelto

Миналата седмица бе изключително вълнуваща за феновете на Lamborghini, тъй като бе показан официално Revuelto - наследникът на Aventador.

Но това, че е бе показан не значи, че още на следващия ден ще можем да го забележим по улиците на който и да било град в света. Причината е доста елементарна - производството занапред стартира, а при суперколите то лишава малко повече време от нормалното.

Оказва се обаче, че всеки, който занапред желае да си купи Lamborghini Revuelto ще би трябвало да изчака много. Изпълнителният шеф на Lamborghini, Стефан Винкелман, разкрива пред Road & Track, че доста хора са изявили предпочитание да имат новия модел още преди той да бъде разгласен и да знаят какво тъкмо купуват.
 Снимка 612315

От думите на Винкелман излиза наяве, че поръчките за Revuelto са запълнени за две години напред. Въпреки това сега поръчките са отворени до края на месеца, което значи, че описът с чакащи за новия модел ще набъбне още повече.
 Lamborghini Revuelto - първият в света V12 plug-in хибрид е тук
Първият хибрид на Lamborghini е тук

Всичко, което знаем за Revuelto

Това не трябва да ни изненадва, тъй като още през предходната година Винкелман призна, че описът с клиенти, чакащи да получат новия си автомобил, е толкоз дълъг, че се простира чак до 2024 година От Lamborghini към момента не са оповестили цената на Revuelto, само че се чака тя да стартира от 500 000 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР